Chemical Concrete Surface Hardners and Sealers

Contact Adressen

Wenst U meer informatie, of een vrijblijvend en gratis bezoek van een commercieel medewerker om uw specifieke situatie te analyseren, vul dan onderstaand formulier in, en laat a.u.b het telefoonnummer achter waarop U het best bereikbaar bent.

Moru BVImpuls 30a,
1446 WX Purmerend,
Nederland

ConcreteMasters BVBASwinnenwijerweg 12,
B-3600 Genk,
België

Omdat de farmaceutische industrie geen enkele vorm van stof, dus ook geen betonstof, verdraagt, moesten we de betonvloer op de een of andere manier bedekken," zegt Andre Chys, de voormalige projectmanager bij Pfizer.

"Het probleem was dat de toegepaste seal-laag er weliswaar perfect uitzag, maar al na enkele weken begon af te schilferen. We hebben verschillende methodes uitgeprobeerd om het probleem op te lossen, maar niets hielp. Tot ConcreteMasters met de oplossing op de proppen kwam," gaat hij verder.

"Hun experts schraapten de seal-laag af met speciale steekmessen onder hun machines. Vervolgens werd het beton geimpregneerd met InTelliSeal om de oppervlakte te verharden en te verdichten. "Heel toevallig, want ik ben al een tijdje op pensioen, belde ik deze week nog met de dienst onderhoud bij Pfizer. Na vijf en half jaar dienst blijkt de vloer het goed tot zeer goed te houden."

Andre Chys
Pfizer